Son Dakika

2022 YILINDA BURÇLARINIZA GÖRE SAĞLIĞINIZ VE ZİNDELİĞİNİZ

 2022 YILINDA BURCLARINIZA GÖRE  SAĞLIĞINIZ VE ZİNDELİĞİNİZ

Sağlıklı bir yaşam sürmek çok önemli. Sağlığımız iyi değilse, hayatın her alanında sorunlarla yüzleşiyoruz.  2021 yılına veda etmemize sayılı günler kaldı , yepyeni bir yıl  başlayacak.2022 sağlık açısından iyi bir yıl olacak mı? Yeni yıla girerken hepimizin kafasında bu soru olduğuna eminim. 2020 yılının başından bu yana türlü sıkıntılar  kayıplar üzüntüler yaşadık. Hepimiz 2022’ye umutla bakmak istiyoruz. Dileklerimizin en başında ise sağlık geliyor. O halde burcunuzu neler beklediğini görmek için okumaya devam edin…

KOÇ BURCU : Yeni yılda Koçlar’ın  ruhsal  hayatı çok daha zenginleşmek üzere fakat sağlıklarını hafife almamalılar özellikle diyetlerine dikkat etmesi gereken Koçlara seslenmek isterim abur cuburdan kendilerini kurtararak bu sene sağlıklı beslenmeye odaklanmalarının zamanı geldi. Birçok Koç’un  sağlığınızın bozulmasının başlıca nedenlerinden biri  sağlıksız beslenme tarzları olabilir.

BOĞA BURCU : 2022 yılının başında zihinsel stres yaşayabilirler .Çevrelerindeki stresli bir ortam yada  diğer insanların onlara  yansıttıkları sorunlar nedeniyle zihinsel sağlıkları etkilenebilir. Ancak, yılın ortası ve sonu arasında işler daha iyi olacak. Tüm aktivitelerinde daha enerjik ve aktif olacaklar.

İKİZLER BURCU : Yılın başı romatizma veya bacak hastalıkları olanlar için biraz zorlayıcı olabilir . Eklem ağrıları, soğuk algınlığı, özellikle  mide rahatsızlıkları gibi sağlık sorunları Şubat Mart Nisan aylarında ön planda olacaktır. Temmuz ayında geçmiş hastalıkların tekrar etme ihtimali olduğunu da belirtmekte fayda var.

YENGEÇ BURCU : Yengeçler bu sene biraz daha tembelleşebilir enerjileri düşük olabilir  tıpkı İkizler burçları gibi  sene başında  bacak, diz ve ayak bileklerinde sık sık ağrı olabilir. Nisan ayına kadar mide sorunlarına Nisan’dan sonra ise uyku ile alakalı sorunlara takılabilirler. Yılın ikinci yarısı sağlık  açısından daha iyi olacak

ASLAN BURCU : Ocak ayından Nisan sonuna  kadar   sağlık açısından kendilerini iyi hissedecekler. Oldukça zinde  ve çevik olabilirler ancak yılın ikinci yarısı iniş çıkışlarla dolu olacak. Yüksek tansiyon problemi olanlar , kalın bağırsak veya böbrek ile ilgili sorunları olanlar bu sene sağlıklarına ekstra dikkat etmeliler. Sigara içenlere de bu sene acil olarak sigarayı bırakmaları  tavsiye edilir.

BAŞAK BURCU : Başaklar bu sene  diyabet ve  idrarla ilgili sorunlar yaşayabilirler ama 2022  genel olarak sağlık  ve kişisel yaşamları  arasında mükemmel bir denge kurabileceklerini gösteriyor .Kendilerine  olan inançlarını yüksek tutarlarsa  bu sene büyük dönüşümler yaşayabilirler.

TERAZİ BURCU : Teraziler  bu sene fiziksel sağlık, zihinsel sağlık ve kariyer açısından yaşamlarında olumlu bir dönüşüm yaşayacaklar. Yeni yılda  nefes egzersizleri ve alternatif şifa uygulamaları  ile ilgilenmeleri  tavsiye edilir. Senenin ikinci yarısı ciltle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir, ayrıca hormonlarda  bazı dengesizlik oluşabilir. Fakat bu problemler de uzun süre devam etmeyecektir.

AKREP BURCU : Akrepler yılın ilk çeyreğinde enerjilerini düşük hissedebilirler sırt ağrıları ve yerlerini tam olarak  kestiremedikleri vücut ağrıları  olabilir. Bu sene özellikle göz sağlığına önem vermeleri gerekebilir gözlerini korumak için önlemler almaları iyi olur . Yılın ilk çeyreğinden sonra sağlık açısından güzel zamanlar geçirecekler.

YAY BURCU :2022 yılı sağlık açısından  Yaylar için ortalama bir yıl olacak geçen sene yeterince test edilen Yaylar bu sene de ufak tefek testlerden geçecekler ama geçen seneye göre  daha rahat olabilecekler. Şubat ayı sonuna kadar sakarlıklara ev kazalarına ani yaralanmalara ve kesiklere dikkat etmeliler. Mars ve Jüpiter kavuşumu göğüs ağrısı ve kalp sorunları olasılıklarını açabileceği için bu gibi rahatsızlıkları olanlar kendilerine ekstra  dikkat etmeliler.

OĞLAK BURCU :Oğlaklar bu sene en çok duygusal endişelere açıklar. Kişisel ve ev yaşamındaki sorunlara endişelenmek fiziksel sağlıklarını etkileyebilir. Sene başlangıcı   diş ağrıları mide rahatsızlıkları ve  ayaklarda ağrılar yaşatabilir .Nisan sonrası  alerji ile ilgili bazı sorunları beraberinde getirebilir ve bu dönemde gıda zehirlenmesine karşı dikkatli olmaları gerekir. Sene başında bazı sıkıntılar olacaktır  ama  sene ortasından itibaren rahatlayacaklardır.

KOVA BURCU :  Satürn nedeniyle önümüzdeki yıl bazı sağlık sorunları yaşayabilirler, bazı kronik hastalıklar  görülebilir  Çok fazla stres altında olmaları  sağlıklarını zayıflatır. Nisan sonundan itibaren daha iyi olabilir  ve rahatsızlıklarından kurtulmak için güç ve canlılık kazanabilirler. Bu sene uyku alışkanlıklarına  dikkat etmeliler.

BALIK BURCU : Bu yıl Balıklara  sağlık açısından iyi geleceğe benziyor. Sağlıklı kalmak için olumsuz düşüncelerden uzak durmayı unutmamalılar. Sindirim sistemlerine  bu yıl boyunca özellikle yılın ilk dört ayı dikkat etmeleri gerekiyor. Bu yıl büyük sorunlar getirmeyecek belki  ancak kilo almaya yatkın olacaklar.

 

Astrolog & Grigori Grabovoi Eğitmeni EBRU CEYLAN ÇAP

Mail: capebruceylan@gmail.com

İnstagram: byprimarima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın